Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta (2004)

admin 2014-02-14 0
Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta (2004)
Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta (2004)

Speltid: 123 min
IMDB Rating: 8.0
Genre: Drama | Romantik
Regissör: Nick Cassavetes
Manus: Jeremy Leven, Jan Sardi
Skådespelare: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams
Handling
Filmen handlar om en gammal man som läser en berättelse för en gammal kvinna på ett vårdhem. Berättelsen han läser handlar om två förälskade som heter Allie Hamilton och Noah Calhoun som träffas en kväll på en karneval. De skilj åt på grund av att Allies familj inte tycker om att Noah familj är fattig och är åtskilja under en lång tid. När Noah äntligen tar kontakt med Allie igen är det uppenbart att de fortfarande har känslor för varandra, och Allie ställt inför ett svårt val.
 

Leave A Response »